Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ανέστης στην καλύτερη 11αδα του Europa League

Ο Ανέστης στην καλύτερη 11αδα του Europa League

Η εντυπωσιακή παρουσία του Ελληνα τερματοφύλακα, που κατάφερε χθες στο San Siro να κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέναντι στη Μίλαν, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Γιάννης Ανέστης είναι ο τερματοφύλακας στην κορυφαία ενδεκάδα της UEFA για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η εντυπωσιακή παρουσία του Ελληνα τερματοφύλακα, που κατάφερε χθες στο San Siro να κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέναντι στη Μίλαν, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA, λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των χθεσινών αναμετρήσεων, επέλεξε τους κορυφαίους ένδεκα αυτής της αγωνιστικής στο Europa League.
«Η εμπνευσμένη απόδοση του Ανέστη, βοήθησε την ΑΕΚ να καταφέρει ισοπαλία χωρίς γκολ στο San Siro απέναντι στην Μίλαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της UEFA.

Οι ένδεκα κορυφαίοι: Ανέστης (ΑΕΚ), Ντε Λα Μπέγια (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μότι (Λουγκοντόρετς), Γιασάνιτσα (Σκεντερμπέου), Σόμκο (Αστάνα), Ριγκόνι (Ζενίτ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τσάβι Πριέτο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ιλιτσιτς (Αταλάντα), Γουίλιαμ Χοσέ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Καμπανάνγκα (Αστάνα).

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024