
Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες εμφάνισης χολέρας στο «Έλενα Βενιζέλου»
Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν οι καταγγελίες για την εμφάνιση χολέρας στο νοσοκομείο -μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών να ζητά έρευνα για το ενδεχόμενο διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν οι καταγγελίες για την εμφάνιση χολέρας στο νοσοκομείο -μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος μετά από σχετικό έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο διευκρινίζεται ότι δεν τεκμηριώνεται η εμφάνιση χολέρας στο μαιευτήριο διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν τυχόν διαπράχθηκε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Στο έγγραφό του αυτό το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει ότι «με τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα δεν τεκμηριώνεται η παρουσία εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) από τον εργαστηριακό έλεγχο. Επιπλέον κανένα κρούσμα νόσου δεν έχει αναφερθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ».
Μίνα Μουστάκα
in.gr
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός
- Οι 11άδες στο Παραγουάη – Γαλλία για τους «16» του Μουντιάλ (pic)
- Τι άλλαξε στο εγχειρίδιο για τα ασφαλή καταφύγια


