Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Απαντήσεις στη Βουλή για τα F-16 ζητά η Νέα Δημοκρατία

Απαντήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ σχετικά με την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 ζήτησε ο τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας.

Απαντήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ σχετικά με την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 ζήτησε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

«Η Νέα Δημοκρατία ζητεί την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, προκειμένου να ενημερωθεί επιτέλους υπεύθυνα η Βουλή και οι πολίτες που ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις και, κυρίως, διαφάνεια για μια τόσο σημαντική συμφωνία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κικίλιας συμπληρώνοντας πως ζητά απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως το πόσο τελικά θα κοστίσει η συμφωνία, πόσα αεροσκάφη αφορά, αν υπάρχουν ή όχι αντισταθμιστικά μέτρα και αν τελικά θα εμπλακεί η ελληνική αμυντική βιομηχανία και πώς συγκεκριμένα.

Παράλληλα, ο τομεάρχης της ΝΔ χαρακτήρισε επιβεβλημένη την αναβάθμιση των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, επισημαίνοντας όμως, πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα με παροιμιώδη προχειρότητα και έχει προκαλέσει πλήρη σύγχυση, εμφανίζοντας καθημερινά αλληλοαναιρούμενες εκδοχές της συμφωνίας.

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024