
Τζεντιλόνι: Καθοριστικοί οι επόμενοι 15 μήνες για την Ευρώπη
«Οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για την Ευρώπη, αν επωφεληθούμε κάποιων ευκαιριών», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι. «Εμείς είμαστε με το μέρος όσων προάγουν μεγαλύτερη ολοκλήρωση και κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές», πρόσθεσε.
«Οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για την Ευρώπη, αν επωφεληθούμε κάποιων ευκαιριών», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, μιλώντας στην βουλή της Ρώμης, ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
«Εμείς είμαστε με το μέρος όσων προάγουν μεγαλύτερη ολοκλήρωση και κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τον Τζεντιλόνι «ο κίνδυνος είναι να αφήσουμε πίσω μας μια επικίνδυνη κρίση και να δεχθούμε παθητικά την ιδέα ότι η Ευρώπη προχωρά μόνον με μικρά βήματα».
Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης υπενθύμισε τις τεράστιες προσπάθειες της χώρας του στην υποδοχή προσφύγων και μεταναστών και τόνισε ότι «για τον λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα απαιτητική με τις άλλες χώρες μέλη της Ένωσης».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates
- Συνταγές: Δύο πιάτα με noodles στα… γρήγορα
- Ρωσία – Κίνα: Αλληλοϋποστήριξη σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας – Τα μηνύματα ενόψει της συνάντησης Πούτιν με Σι
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)

