Φλωρεντία: Nεκρός τουρίστας λόγω αποκόλλησης κίονα από εκκλησία
Ένας ισπανός τουρίστας τραυματίσθηκε θανάσιμα από κίονα της βασιλικής εκκλησίας της Φλωρεντίας Σάντα Κρότσε, ο οποίος αποκολλήθηκε από το εσωτερικό του κτιρίου.
Ένας ισπανός τουρίστας τραυματίσθηκε θανάσιμα από κίονα της βασιλικής εκκλησίας της Φλωρεντίας Σάντα Κρότσε, ο οποίος αποκολλήθηκε από το εσωτερικό του κτιρίου.
Ο πέτρινος κίονας, ο οποίος έπεσε από ύψος 20 μέτρων χτυπώντας στο κεφάλι τον άτυχο πενηντάχρονο τουρίστα, είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Οι άνδρες των πρώτων βοηθειών μαζί με τους πυροσβέστες, που έφτασαν άμεσα στην εκκλησία, δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια.
Η ιταλική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνα για απόδοση ευθυνών.
Το πέτρινο στοιχείο που αποκολλήθηκε από την εκκλησία είναι διαστάσεων σαράντα πέντε τετραγωνικών εκατοστών, ενώ ο ναός πρόκειται να παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι αύριο.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημοσκόπηση: Ένα «νέο κόμμα» για να βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας θέλουν 4 στους 10
- Eurovision 2026: Πόσο κοστίζει ο εθνικός τελικός «Sing for Greece» – Ποιο ήταν το αντίστοιχο περυσινό ποσό;
- Ιράν: Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επίθεση των ΗΠΑ στη χώρα; Τα επικρατέστερα σενάρια
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Τσακαλίδης ολοκλήρωσε το έγκλημα, ο Δικέφαλος στον ημιτελικό
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση Αραχωβίτη – Τι ξεκαθαρίζει ο ίδιος
- Η νέα μανία των «υπέροχων τίποτα» – Λέγονται Mirumi, είναι ρομποτάκια και ήρθαν για να διώξουν τα Labubu
