Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπουργείο Υγείας: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η ιστορία με τη «χολέρα»

Υπουργείο Υγείας: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η ιστορία με τη «χολέρα»

Αυτή η ιστορία με τη «χολέρα» στο Έλενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αναφέρουν σε μια οργισμένη ανακοίνωση ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής του Παύλος Πολάκης.

«Αυτή η ιστορία με τη «χολέρα» στο Έλενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας», αναφέρουν σε μια οργισμένη ανακοίνωση ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής του Παύλος Πολάκης.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείο κάνει λόγο για πολιτική αλητεία, χυδαιότητα, διασπορά ψευδών ειδήσεων, τρομοκράτηση του πληθυσμού και απόπειρα δημιουργίας ανασφάλειας στους πολίτες για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι η κατάσταση αυτή θα «αντιμετωπιστεί δραστικά με κάθε νόμιμο τρόπο».

Και καταλήγουν λέγοντας ότι «Το υπουργείο υγείας είναι υποχρεωμένο πλέον προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του».

Μάλιστα ο κ. Πολάκης προέβη και σε ανάρτηση της ανακοίνωσης στο προφίλ του στο Facebook

Υπενθυμίζεται ότι, με χθεσινή ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) κατήγγειλε ότι, σε λιμνάζοντα ύδατα υπόγειου χώρου του Περιφερειακού Γενιού Νοσοκομείου – Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου» εντοπίστηκε δονάκιο χολέρας. Πάντως, το ΚΕΕΛΠΝΟ υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν τεκμηριώνεται κάτι τέτοιο.

Η τελική εργαστηριακή επιβεβαίωση από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας αναμένεται να εκδοθεί, αύριο, Παρασκευή.

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024