Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο φιλικό περιβάλλον στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 32χρονης

Στο φιλικό περιβάλλον στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 32χρονης

Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα το απόγευμα της Τετάρτης, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα το απόγευμα της Τετάρτης, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η άτυχη κοπέλα είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και το κεφάλι, την ώρα που βρισκόταν πάνω από το μνήμα προσώπου από το στενό της περιβάλλον που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της δολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το σώμα της 32χρονης υπαλλήλου της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπάρχουν κάποια επιφανειακά τραύματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας, ωστόσο τέσσερις από τις μαχαιριές είναι βαθιές, κάτι που οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν για το μένος του δράστη προς την 32χρονη εφοριακό.

Σε υποθέσεις του ΣΔΟΕ «αναζητά» τα κίνητρα ο πατέρας του θύματος

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στα ΜΜΕ έξω από το Β’ Νεκροταφείο ο πατέρας της 32χρονης, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία, και πάλι «η ευθύνη ανήκει στο κράτος, καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες».

Πιτσιλής: Είμαστε συγκλονισμένοι

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος» δήλωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της ΑΑΔΕ, στην οικογένεια και τους οικείους της.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024