
Μέλη – φίλοι στην ψηφοφορία για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς
Τα διαδικαστικά για την εκλογή ανάδειξης ηγεσίας της Κεντροαριστεράς αποφασίστηκαν από την Επιτροπή Αλιβιζάτου. Σύμφωνα με τις αποφάσεις, θα δημιουργηθούν δύο λίστες -μία για τα μέλη του νέου φορέα και μία για όσους θελήσουν απλά να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία.
Τα διαδικαστικά για την εκλογή ανάδειξης ηγεσίας της Κεντροαριστεράς
αποφασίστηκαν από την Επιτροπή Αλιβιζάτου. Σύμφωνα με τις αποφάσεις, θα
δημιουργηθούν δύο λίστες -μία για τα μέλη του νέου φορέα και μία για
όσους θελήσουν απλά να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία.
Οι λίστες θα είναι διαθέσιμες στους υποψήφιους στην περίπτωση που θελήσουν να υποβάλλουν ενστάσεις. Το θέμα είχε διχάσει και η Χαρ. Τρικούπη ζητούσε να έχουν τα κόμματα τις λίστες των συμμετεχόντων και για λόγους διαφάνειας αλλά στο θέμα αυτό ο κ. Αλιβιζάτος ήταν αμετακίνητος.
Το κόστος της συμμετοχής στην ψηφοφορία θα είναι 3 ευρώ.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί β’ γύρος αυτός θα διενεργηθεί στις 19 Νοεμβρίου.
Τα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως τις 20:00, ενώ στην Αθήνα λόγω του Μαραθωνίου (12/11) μέχρι τις 21:00.
in.gr
- Εθνική Ελλάδας: Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» ομάδα πόλο (pics)
- Δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή για τον Αύγουστο μετά από 25 δικασίμους – Φορτισμένη ατμόσφαιρα στην εκφώνηση του κατηγορητηρίου
- Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας: Εγκατάσταση 35 νέων δεστρών στα λιμάνια της Θήρας.
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στον «πάγο» η δημοσιοποίηση της λίστας με 30.000 μεγαλοφειλέτες από την κυβέρνηση
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δωρεάς του Kaizen Foundation προς την Πολιτική Προστασία
- Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Αραμπατζή: «Εσείς καλούσατε στα τηλέφωνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ» – «Οφείλετε συγγνώμη»



