
Με μόνιμο ιατρικό προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Δράμας
Με μόνιμο ιατρικό προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις έξι γιατρών, ενώ έχουν προκηρυχθεί επιπλέον θέσεις για την στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.
Με μόνιμο ιατρικό προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις έξι γιατρών, ενώ έχουν προκηρυχθεί επιπλέον θέσεις για την στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.
Συγκεκριμένα, έχουν ήδη προσληφθεί μια νευρολόγος, δύο ειδικοί Ιατρικής Βιοπαθολογίας, μια ακτινοδιαγνώστρια με μετεκπαίδευση στην Παιδοακτινολογία, ένας νεφρολόγος και ένας οφθαλμίατρος.
Επίσης, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης και έχουν σταλεί στο Υπουργείο Υγείας για διορισμό ακόμη, δύο γιατροί για την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας, ένας καρδιολόγος, ένας οφθαλμίατρος, ένας ΩΡΛ και ένας οδοντίατρος.
Επίσης, η διοίκηση του νοσοκομείου έχει προκηρύξει άλλες έξι θέσεις, οι οποίες αφορούν την πρόσληψη ενός παθολόγου και πέντε γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για τη στελέχωση της ΜΕΘ.
«Στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν και αυτές οι προσλήψεις εντός του 2017, γι’ αυτό κινούμαστε με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα για την ολοκλήρωση της διοικητικής διαδικασίας χωρίς καμία καθυστέρηση και χρονοτριβή», υποστηρίζει ο διοικητής του ΓΝ Δράμας, Νικόλαος Λιάτσης.
health.in.gr
- Σύρος: Ποινικές διώξεις στο ζευγάρι για τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά
- Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μεταπτυχιακό από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Βουλγαρίας
- Ο χρόνος των εκλογών ως «όπλο»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν στην πρόωρη κάλπη ή στο τέλος της 4ετίας
- Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Η Ελλάδα πάντα στέκεται στο πλευρό της Κύπρου
- Αγορά εργασίας: Οι εργοδότες παραπονιούνται για έλλειψη ταλέντων, είναι πραγματικά έτσι; Το λάθος με την AI

