
Τι δώρο έκαναν οι ομογενείς στον κ. Τσίπρα για το γραφείο του
Σε αυτό το δείπνο των ομογενών προς τιμήν του πρωθυπουργικού ζεύγους και της συντροφιάς υπουργών που τον συνόδευαν συνέβησαν ορισμένα αξιοσημείωτα πράγματα, τα οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω.
Σε αυτό το δείπνο των ομογενών προς τιμήν του πρωθυπουργικού ζεύγους και της συντροφιάς υπουργών που τον συνόδευαν συνέβησαν ορισμένα αξιοσημείωτα πράγματα, τα οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω.
Ο Βηματοδότης αναφέρεται στα «απίστευτα κομπλιμέντα που έκαναν ορισμένοι ελληνοαμερικανοί προς τον Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα». Ως και τα αγγλικά του κ. Τσίπρα παίνεψαν, λέγοντας ότι έχουν βελτιωθεί από την προηγούμενη φορά.
- CNBC: Η Ουάσιγκτον εξετάζει την κατασκευή δεύτερης βάσης στην Κρήτη
- ΗΠΑ: Συμφωνία 2,4 δισ. δολαρίων για αναβάθμιση των ελληνικών F-16
Ο δε πρόεδρος του ελληνο-αμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute – ΑΗΙ) Νικ Λαρυγγάκης είπε το αμίμητο προς τον κ. Τσίπρα: «Εμείς σε φέραμε τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης και είχαμε πιστέψει σ’ εσένα και τώρα σε φέραμε ξανά πρωθυπουργό». Και η απορία: Ποιος τέλος πάντων έφερε τον κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ;
Φρόντισαν, μάλιστα, οι ομογενείς να δώσουν και δώρο στον πρωθυπουργό, αφού η πρόθεσή τους για επενδύσεις στην Ελλάδα δεν ήταν μεγάλη, λόγω της υπέρμετρης φορολογίας και της οικονομικής αστάθειας.
Του δώρισαν ένα αντίγραφο του πίνακα που αναπαριστά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Του ζήτησαν να το τοποθετήσει στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε πως θα το κάνει.
Και ας το τοποθετήσει δίπλα στο δίπλωμα που του έδωσαν από την 110 Πτέρυγα Μάχης, όταν πέταξε με το F-16.
in.gr
- Το 80% των πνιγμών στη θάλασσα σε άτομα άνω των 60 ετών
- Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Σλούκα και Ρογκαβόπουλο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Ουκρανία: Το Κίεβο εξέδωσε εντολή εκκένωσης χιλιάδων κατοίκων στο Χάρκοβο – Πεσκόφ: Παραδώστε τα όπλα
- Metallica, Iron Maiden και «ερυθρόλευκη» κούπα – Ποιοι έκαναν…. σεισμό στο ΟΑΚΑ
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα

