
Συναίνεση για πρόωρες «βουλευτικές εκλογές» στα Κατεχόμενα τον Ιανουάριο
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε ότι «υπάρχει συναίνεση για πρόωρες «βουλευτικές εκλογές», οι οποίες, είπε, ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, αντί τον Ιούνιο που πρέπει να γίνουν κανονικά.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε ότι «υπάρχει συναίνεση για πρόωρες «βουλευτικές εκλογές», οι οποίες, είπε, ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, αντί τον Ιούνιο που πρέπει να γίνουν κανονικά.
Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, η δήλωση έγινε μετά την συνάντηση του κ. Ακιντζί με τον «πρωθυπουργό», Χουσείν Οζγκουργκούν και τον αναπληρωτή «πρωθυπουργό», Σερντάρ Ντενκτάς.
Ο κ. Ακιντζί δήλωσε ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ημερομηνία, αλλά ο «εκλογικός νόμος», ο οποίος είναι έτοιμος και ο ίδιος θα προχωρήσει στην υπογραφή του.
Σημειώνεται ότι στις 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
in.gr
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια
- ΕΛΑΣ: Στο στόχαστρο ο Π. Μαρινάκης για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – «Διαστρεβλώνει τη θέση μας»
- Κικίλιας: «Το Λιμενικό στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών»
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του
