Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και εντός φυλακών αναζητούν τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Και εντός φυλακών αναζητούν τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Πρώην ή νυν κρατούμενος των φυλακών είναι ο εντολέας των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρώην ή νυν κρατούμενος των φυλακών είναι ο εντολέας των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το λόγο αυτό, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ελέγχουν τους φακέλους όλων των υποθέσεων που χειρίστηκε το τελευταίο διάστημα ο άτυχος ποινικολόγος, περιμένοντας να βρουν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το «παζλ» της υπόθεσης, καθώς οι σημειώσεις που κράτησε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος στη σύντομη κουβέντα που είχε μαζί τους, δεν βοήθησαν σε κάτι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δύο δράστες -που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι αλβανικής καταγωγής και το πιθανότερο σεσημασμένοι- φαίνεται πως εκτελούσαν ένα μήνυμα εκφοβισμού του δικηγόρου και όχι εντολή δολοφονίας από κάποιον που είχε στο παρελθόν κάποιου είδους εμπλοκή με υπόθεση που είχε συμμετοχή ο Ζαφειρόπουλος.

Όπως έχει καταθέσει και ο άμεσος συνεργάτης του θύματος, ο 32χρονος δικηγόρος οι δύο δράστες έκαναν κουβέντα για τις υποθέσεις που είχε αναλάβει το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, με επίκεντρο την Energa. Ωστόσο, ο μάρτυρας δεν μπορεί να ξέρει τι ειπώθηκε μεταξύ του ποινικολόγου και των δραστών κατά το πεντάλεπτο πριν τη δολοφονία, όπου τον είχαν αναγκάσει να μείνει εκτός γραφείου.

Την ίδια ώρα ερευνούν τις εικόνες από τις κάμερες που υπάρχουν γύρω από το γραφείο του θύματος προκειμένου να έχουν καλύτερη εικόνα για το σχέδιο των δραστών, ενώ δεν αποκλείουν να είχαν πλησιάσει το γραφείο του ποινικολόγου τις προηγούμενες ημέρες με σκοπό να προετοιμάσουν την ενέργειά τους.

in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024