Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στο νικητή των αυστριακών εκλογών

Συγχαρητήρια στο νικητή των αυστριακών εκλογών έδωσε αρχικά με ανάρτηση στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα απέστειλε και επιστολή στον νικητή των χθεσινών εκλογών στην Αυστρία Σεμπάστιαν Κουρτς.

Συγχαρητήρια στο νικητή των αυστριακών εκλογών έδωσε με ανάρτηση στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, ενώαργότερα μέσα στην ημέρα απέστειλε και επιστολή στον νικητή των χθεσινών εκλογών στην Αυστρία Σεμπάστιαν Κουρτς.

«Είμαι βέβαιος ότι υπό την δική σας ηγεσία, η Αυστρία θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τις ευρωπαϊκές αξίες που μας ενώνουν και ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού μέλλοντος προς όφελος των πολιτών μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μητσοτάκη αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογική σας νίκη. Το Λαϊκό Κόμμα της Αυστρίας και εσείς προσωπικά δώσατε μια σκληρή μάχη και το τελικό αποτέλεσμα σας επιβράβευσε.

Θα ήθελα, επίσης, να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στη συγκρότηση της Κυβέρνησής σας και στην υλοποίηση των σημαντικών μεταρρυθμίσεων, που υποσχεθήκατε προεκλογικά. Είμαι βέβαιος ότι υπό την δική σας ηγεσία, η Αυστρία θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τις ευρωπαϊκές αξίες, που μας ενώνουν και ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού μέλλοντος προς όφελος των πολιτών μας.

Ευελπιστώ στη συνέχεια της συνεργασίας μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο Κομμάτων μας και, πάνω απ’ όλα, του Αυστριακού και Ελληνικού λαού».

in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024