Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ινιέστα σκέπτεται αποχώρηση από την Εθνική Ισπανίας μετά το Μουντιάλ

Ο Ινιέστα σκέπτεται αποχώρηση από την Εθνική Ισπανίας μετά το Μουντιάλ

Το Μουντιάλ της Ρωσίας ίσως αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Αντρές Ινιέστα με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. Το παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη «Sport» της Βαρκελώνης όπου είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να είναι το τελευταίο μου ραντεβού με την Εθνική».

Το Μουντιάλ της Ρωσίας ίσως αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Αντρές Ινιέστα με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας. Το παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη «Sport» της Βαρκελώνης όπου είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να είναι το τελευταίο μου ραντεβού με την Εθνική.

Αντιλαμβάνομαι τις συνθήκες, την ηλικία μου, όλα αυτά, αλλά περιμένω να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εχουμε ακόμα πολλούς μήνες μπροστά μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω ότι μέχρι τότε θα είμαι καλά για να ταξιδέψω στη Ρωσία. Τα υπόλοιπα θα τα αξιολογήσουμε στην πορεία».

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε το ντεμπούτο στη «Λα Ρόχα» το 2006. Το καλοκαίρι θα είναι 34 ετών και αν όλα πάνε καλά, θα είναι τέταρτος σε συμμετοχές στην εθνική Ισπανίας (έχει 121, πέντε λιγότερες από τον Θουμπιθαρέτα), πίσω από τον Τσάβι (133), τον Σέρχιο Ράμος (147) και τον Ικερ Κασίγιας (167). Τη χρυσή φουρνιά, δηλαδή, που οδήγησε την ομάδα σε έναν Παγκόσμιο τίτλο (2010) και δύο διαδοχικούς Ευρωπαϊκούς (2008, 2012).

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024