![Καγκουρό – μποντιμπίλντερ «άφησε άναυδο» νεαρό κηπουρό [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2017/10/29469053_22365578_10155061045521009_1259469386431911125_n.jpg)
Καγκουρό – μποντιμπίλντερ «άφησε άναυδο» νεαρό κηπουρό [Εικόνες]
Ο Τζάκσον Βίνσεντ έβγαλε τις πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες που δείχνουν το μαρσιποφόρο να «σφίγγεται» και να «τεντώνεται», επιδεικνύοντας τους γυμνασμένους του μύες.
Ένας νεαρός κηπουρός έμεινε στην κυριολεξία «στήλη άλατος» όταν βρήκε μπροστά του ένα δίμετρο καγκουρό με μύες στην Αυστραλία.
Ο Τζάκσον Βίνσεντ έβγαλε τις πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες που δείχνουν το μαρσιποφόρο να «σφίγγεται» και να «τεντώνεται», επιδεικνύοντας τους γυμνασμένους του μύες.
Ο 27χρονος αρχικά φοβήθηκε και πισωπάτησε καθώς ο όγκος του καγκουρό ήταν το λιγότερο επιβλητικός. Είχε βγει μια βόλτα, όπως δήλωσε, σε τοποθεσία κοντά στο σπίτι της γιαγιάς του την οποία επισκέπτεται από μικρό παιδί.
«Έχω ξαναδεί καγκουρό εδώ αλλά ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί κάτι που να μοιάζει με αυτό».
Ο νεαρός δημοσίευσε τις φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και γρήγορα έγιναν viral.
in.gr
- Ο Ralph Lauren και το Americana λουκ: 60 χρόνια μόδας – Από το σκοτεινό Μπρονξ στην κορυφή του κόσμου
- Ελληνιάδης για Κάρεϊ Σκάρι: «Ήταν ταλεντάρα, αλλά έμπλεξε από μικρός με διάφορα πράγματα…»
- «Το Ιράν ή θα υπογράψει ή θα πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» – Ο Τραμπ επανέρχεται με απειλές
- Πέντε ιρανικές και μία ταινία από την Παλαιστίνη στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ
- Υποκλοπές: Όταν η καχυποψία απέναντι στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου γίνεται βεβαιότητα
- Η UEFA αλλάζει ριζικά το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων


