Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: Θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε την άδεια μέσων ενημέρωσης

Τραμπ: Θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε την άδεια μέσων ενημέρωσης

Λάβρος κατά γνωστού αμερικανικού μέσου ενημέρωσης εμφανίζεται για ακόμη μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ, ανοίγοντας και πάλι την αγαπημένη του συζήτηση περί «fake news». Αυτή τη φορά κάνει λόγο για επανεξέταση της άδειας του NBC και άλλων μέσων που ακολουθούν «αντί - Τραμπ» γραμμή.

Λάβρος κατά γνωστού αμερικανικού μέσου ενημέρωσης εμφανίζεται για ακόμη μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ, ανοίγοντας και πάλι την αγαπημένη του συζήτηση περί «fake news». Αυτή τη φορά κάνει λόγο για επανεξέταση της άδειας του NBC και άλλων μέσων που ακολουθούν «αντί – Τραμπ» γραμμή.

Το φιτίλι άναψε δημοσίευμα του NBC που αποκάλυπτε την ιστορία πίσω από τη λέξη «ηλίθιος» την οποία φέρεται να εκστόμισε ο αμερικανός ΥΠΕΞ, Ρεξ Τίλερσον, μιλώντας για τον Τραμπ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ο Τραμπ είχε επισημάνει την πιθανότητα δεκαπλασιασμού του αριθμού των αμερικανικών πυρηνικών κεφαλών, σε σύσκεψη τον περασμένο Ιούλιο, στην οποία συμμετείχε η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ καθώς και ο Τίλερσον.

Όπως αποκαλύπτει το NBC, ύστερα από τη σύσκεψη ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας αποκάλεσε τον Πρόεδρο «ηλίθιο».

Στη σύσκεψη ο Τραμπ διάβασε πίνακα που έδειχνε ότι ο αριθμός των πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ έχει μειωθεί κατά πολύ, από τα 32.000 που διέθετε η Ουάσινγκτον στο οπλοστάσιό της τη δεκαετία του 1960. Δήλωσε μάλιστα ότι θέλει να επανέλθει στον αριθμό αυτό.

Οι ΗΠΑ διατηρούν σήμερα περίπου 4.000 πυρηνικές κεφαλές.

Η οργή του Τραμπ φάνηκε λίγο μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, όταν με ενοχλημένο ύφος έπιασε το «μελάνι» και ξεκίνησε να γράφει στο αγαπημένο του μέσο, το Twitter, που δεν άργησε να πάρει «φωτιά».

«Το NBC επινόησε αυτήν την ιστορία με στόχο να με βλάψει. NBC= CNN» έγραψε και αναρωτήθηκε ανοιχτά πώς θα ήταν δυνατόν να αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας από ορισμένα μέσα ενημέρωσης…

Ελισάβετ Σταμοπούλου

in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024