Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η UEFA προσέλαβε τον Λουίς Φίγκο σε θέση συμβούλου

Η UEFA προσέλαβε τον Λουίς Φίγκο σε θέση συμβούλου

Σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου της UEFA θα είναι στο εξής ο Λουίς Φίγκο, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. Ο άλλοτε Πορτογάλος διεθνής επιθετικός των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα έχει συνεργάτες την 29χρονη Γερμανίδα παίκτρια της Βόλφσμπουργκ, Ναντίν Κέσλερ και τον άλλοτε άσο της Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, οι οποίοι προσλήφθηκαν στο ίδιο πόστο στις αρχές του 2017 και να συνεργάζονται με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και την Football Division.

Σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου της UEFA θα είναι στο εξής ο Λουίς Φίγκο, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Ο άλλοτε Πορτογάλος διεθνής επιθετικός των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα έχει συνεργάτες την 29χρονη Γερμανίδα παίκτρια της Βόλφσμπουργκ, Ναντίν Κέσλερ και τον άλλοτε άσο της Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, οι οποίοι προσλήφθηκαν στο ίδιο πόστο στις αρχές του 2017 και να συνεργάζονται με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και την Football Division.

Η ομάδα αυτή θα ασχολείται με τις τεχνικές πτυχές, τους νόμους του αθλήματος, αλλά και με τη συνολική ελκυστικότητά του. Ο Φίγκο, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την προεδρία της FIFA το 2015, θα αποτελέσει επίσης την πρωταρχική φιγούρα στο πρόγραμμα των πρεσβευτών της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

«Είχα την τύχη να αποκτήσω πλούσια εμπειρία και θεωρώ πως μπορώ να έχω μία θετική επιρροή στο πέρασμα των γνώσεών μου», τόνισε ο Φίγκο με δήλωσή του. Ο Πορτογάλος, ο οποίος στο παρελθόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου, συνέχισε:

«Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς. Είναι προνόμιο να ασχολούμαι με τα κοινά της UEFA και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλεξάντερ Τσέφεριν που μου δίδει αυτή την ευκαιρία».

Από την πλευρά του ο «ισχυρός άνδρας» της UEFA ισχυρίστηκε ότι η παραδειγματική συμπεριφορά του Φίγκο, εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου, του έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσει τον σεβασμό όλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ περήφανος που εντάσσεται στην ομάδα μας. Η τρομερή ποδοσφαιρική του εμπειρία θα αποτελέσει πολύτιμο πλεονέκτημα για την UEFA», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Τσέφεριν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024