
Παραποίηση δημοσίου εγγράφου στο υπ. Παιδείας καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ
Παραποίηση δημόσιου εγγράφου στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου η κυβέρνηση να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία της αξιολόγησης καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ. Όπως ανακοίνωσε το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο, στα φύλλα αξιολόγησης που έχουν ήδη μοιραστεί, με σκοπό να αξιολογηθούν οι προϊστάμενοι από τους υφισταμένους τους, λείπει τεχνηέντως η βαθμολογία 0 – 40 καθώς και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής και ακατάλληλος.
Παραποίηση δημόσιου εγγράφου στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου η κυβέρνηση να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία της αξιολόγησης καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.
Όπως ανακοίνωσε το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο, στα φύλλα αξιολόγησης που έχουν ήδη μοιραστεί, με σκοπό να αξιολογηθούν οι προϊστάμενοι από τους υφισταμένους τους, λείπει τεχνηέντως η βαθμολογία 0 – 40 καθώς και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής και ακατάλληλος.
Στην καταγγελία της, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, μπροστά στη νέα απόρριψη της αξιολόγησης, από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δημόσιο, μετέρχονται πλέον όλα τα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους.
«Από τους εκφοβισμούς, τους εκβιασμούς, τα παρανόμως ανοιχτά εμπιστευτικά πρωτόκολλα, την τρομοκρατία και την ανταπεργία έφτασαν στις παραποιήσεις εγγράφων. Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να παραποιείται, έτσι χωρίς καμιά ντροπή, δημόσιο έγγραφο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από την επιβολή της αξιολόγησης με κάθε τρόπο».
in.gr
- Συνελήφθη 89χρονος για τη φωτιά στο Κρυονέρι Αττικής -Βίντεο από το drone της Πυροσβεστικής
- Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο
- Ο Ντόρσεϊ στα αποδυτήρια μετά από πτώση (vid)
- Γαλλία: Κουνούπια έμαθαν να συνδέουν τη μυρωδιά εντομοαπωθητικού με το… γεύμα τους
- To τρομερό τρίποντο του Βεζένκοφ από το κέντρο (vid)
- Γάζα: Με βραβείο θα τιμηθούν φωτορεπόρτερ που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να μεταδώσουν την αλήθεια
