
Υπουργός Αμυνας: Δεν υπάρχουν περιθώρια μείωσης της στρατιωτικής θητείας
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μείωσης της στρατιωτικής θητείας, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μείωσης της στρατιωτικής θητείας, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια». Ωστόσο, αναφέρθηκε στη δυνατότητα εκπαίδευσης και επαγγελματικής αποκατάστασης» των στρατεύσιμων.
«Ήδη προχωρούμε σε προγράμματα, ώστε κάποιοι απ’ αυτούς που επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν και πτυχία στη διάρκεια της θητείας τους. Στόχος είναι να καταφέρουμε στους μήνες αυτούς να αποκτήσουν- γιατί όχι- και μία επαγγελματική εμπειρία η οποία θα πιστοποιείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Κάποιοι εξ’ αυτών μπορεί να επιλέξουν την καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι καλοδεχούμενοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας.
Ο κ. Καμμένος βρέθηκε στον Εβρο για να παρακολουθήσει την τελική φάση της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017».
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πλησιάζει πλέον τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου
- Ο Εθισμός μας βάζει στον κόσμο του Metropolis
- Eurogroup για Στεγαστικό: Οδηγός τα μοντέλα Ισπανίας, Κροατίας και Ιρλανδίας
- Βουλή: Ξεκινά η μάχη της εξεταστικής – Με θεσμικές ακροβασίες επιχειρεί η ΝΔ να βάλει τέλος στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Σοβαρό τροχαίο στο Σχηματάρι – Τρεις τραυματίες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής


