Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Παναχαϊκή με 3-2

Νίκη της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Παναχαϊκή με 3-2

Με νίκη της ΑΕΚ (3-2) έληξε ο... χορταστικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τους «κιτρινόμαυρους», που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγυιάς. Η καλή είδηση της βραδιάς, ωστόσο, ήταν πως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επέστρεψε στα γήπεδα, έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του και ο Μανόλο Χιμένεθ του έδωσε 80 λεπτά συμμετοχής.

Με νίκη της ΑΕΚ (3-2) έληξε ο… χορταστικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τους «κιτρινόμαυρους», που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η καλή είδηση της βραδιάς, ωστόσο, ήταν πως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επέστρεψε στα γήπεδα, έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του και ο Μανόλο Χιμένεθ του έδωσε 80 λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη, αλλά η Ένωση ισοφάρισε στο 59΄ με τον Γκάλο και πήρε προβάδισμα με τον Κλωναρίδη στο 76΄.

Ο Κυνηγόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 81΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο διαιτητής Μακρυπόδης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Σωτηράκο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):
Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Γκίνο (36΄ Φουρλάνος), Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Τσιντώτας (80΄ Ντούνης), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (80΄ Τσιβελεκίδης), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες (80΄ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46΄ Βινίσιους), Κλωναρίδης, Πατίτο (57΄ Μπακάκης), Βλαχομήτρος (46΄ Λιβάια), Αραούχο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024