
Ο βασιλιάς Σπανούλης ραπάρει και ο Σίνγκλετον καρφώνει
Ακόμη ένα απολαυστικό βίντεο της Ευρωλίγκα, εν όψει της νέας σεζόν που έρχεται... Ο Βασίλης Σπανούλης σε ρόλο βασιλιά, ραπάρει με το στέμμα στο κεφάλι και προκαλεί τους αντιπάλους του να έρθουν να του το πάρουν, με τον Ντόντσιτς να τον αποκαλεί... παππού εξηγώντας ότι έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να τα καταφέρει. Το βίντεο «κλείνει» με τον Σίνγκλεντον να καρφώνει σε... παιδική μπασκέτα, κάνοντας τους αντιπάλους του να απορούν!
Ακόμη ένα απολαυστικό βίντεο της Ευρωλίγκα, εν όψει της νέας σεζόν που έρχεται…
Ο Βασίλης Σπανούλης σε ρόλο βασιλιά, ραπάρει με το στέμμα στο κεφάλι και προκαλεί τους αντιπάλους του να έρθουν να του το πάρουν, με τον Ντόντσιτς να τον αποκαλεί… παππού εξηγώντας ότι έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να τα καταφέρει.
Το βίντεο «κλείνει» με τον Σίνγκλεντον να καρφώνει σε… παιδική μπασκέτα, κάνοντας τους αντιπάλους του να απορούν!
Δείτε το βίντεο στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Σέρχι Ροντρίγκεθ, Εντγκάρας Ουλανόβας, Μπράιαντ Ντάνστον, Άνταμ Χάνγκα, Άντριου Γκάουντλοκ, Νόρις Κόουλ και Τζέισον Γκρέιντζερ:

in.gr
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
- Γερμανία: Ο Μερτς απαντά στις απειλές Τραμπ τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές
- 72 δόσεις: Πώς ρυθμίζονται τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ
- Ανησυχία για τα αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
