Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Ζουμπουλάκης και ο γάτος του Γιαννάκης... συνομιλούν

Ο Γιάννης Ζουμπουλάκης και ο γάτος του Γιαννάκης… συνομιλούν

Με απολαυστικό βίντεο που καταγράφει τη στενή και τρυφερή σχέση του δημοσιογράφου Γιάννη Ζουμπουλάκη με τον γάτο του, τον Γιαννάκη, τιμά το in.gr σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Ο κ. Ζουμπουλάκης και η σύντροφός του, μας φιλοξενούν στο σπίτι τους για να δούμε την καθημερινότητά τους με τον Γιαννάκη, που δεν είναι κάποιος τυχαίος γάτος, αλλά μια διασημότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξεκαρδιστική η «κουβέντα» μεταξύ Γιάννη και Γιαννάκη....

Με απολαυστικό βίντεο που καταγράφει τη στενή και τρυφερή σχέση του δημοσιογράφου Γιάννη Ζουμπουλάκη με τον γάτο του, τον Γιαννάκη, τιμά το in.gr σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Ο κ. Ζουμπουλάκης και η σύντροφός του, δημοσιογράφος Νότα Διαμαντοπούλου, μας φιλοξενούν στο σπιτι τους για να δούμε τη συμβίωση τους με τον Γιαννάκη, που δεν είναι κάποιος τυχαίος γάτος, αλλά μια διασημότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε σνομπάρει και λίγο τις κάμερες αφού τις έχει χορτάσει.

Αναλύουν πώς άλλαξε τη ζωή τους, τη συμβολή του στη ψυχική υγεία τους, αλλά και τις υποχρεώσεις τους απένταντί του. Ξεκαρδιστική η «κουβέντα» μεταξύ Γιάννη και Γιαννάκη….

in.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024