
Κοντονής κατά Δ. Καμμένου: «Εξωφρενικό αν είπε να πληρώσουν οι βουλευτές το πρόστιμο»
Ο υπουργός Δικαιοσσύνης Σταύρος Κοντονής αποκάλεσε «εξωφρενική» την πρόταση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρη Καμμένου να πληρώσουν οι βουλευτές το πρόστιμο για την «Τουρκική Ενωση Θράκης».
Ο υπουργός Δικαιοσσύνης Σταύρος Κοντονής αποκάλεσε «εξωφρενική» την πρόταση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρη Καμμένου να πληρώσουν οι βουλευτές το πρόστιμο για την «Τουρκική Ενωση Θράκης».
O βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε αναφέρει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον Real 97.8 πως «αν είναι οκτώ χιλιάδες ευρώ το πρόστιμο για τη μη συμμόρφωσή της χώρας στην απόφαση του ευρωδικαστηρίου για την «Τουρκική Ενωση Θράκης», το ποσό να πληρωθεί από βουλευτές.»
Ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας και αυτός στον Real, απάντησε όταν ερωτήθηκε για την επίμαχη δήλωση πως ««Αν τα είπε είναι εξωφρενικά, διότι το θέμα δεν είναι το πρόστιμο και δεν είναι ότι γίνεται ρεζίλι η χώρα με το να της επιβάλλονται πρόστιμα. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν υπάρχει συμμόρφωση η χώρα τίθεται υπό επιτροπεία. Υπό έλεγχο, υπό διαρκή έλεγχο. Και αυτό δεν είναι τιμητικό».
Μ.Ε
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια
- ΗΠΑ: Πώς η Αμερική καθρεφτίζει την άνοδο και την πτώση των «νεκρών» αυτοκρατοριών
- ΣΥΡΙΖΑ: Όταν η ΝΔ δεν καταδίκαζε μολόφοτ, σφαίρες και αφίσες «wanted» – Αθλιότητα η εργαλειοποίηση της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη
- Media, Myth & Manhood: Ο Drake γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο
- LIVE: Ρουμανία – Ελλάδα

