
Κατρούγκαλος: Η ΝΔ φταίει για το Ελληνικό
Ευθύνες για τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό επέρριψε στη ΝΔ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Όπως είπε, οι καθυστερήσεις των τελευταίων δύο χρόνων οφείλονται στις τεχνικές δυσκολίες «επειδή δεν προετοιμάστηκε η επένδυση όπως θα έπρεπε από τους προηγούμενους».
Ευθύνες για τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό επέρριψε στη ΝΔ ο αναπληρωτής
υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Όπως είπε, οι καθυστερήσεις
των τελευταίων δύο
χρόνων οφείλονται στις τεχνικές δυσκολίες «επειδή δεν προετοιμάστηκε η
επένδυση
όπως θα έπρεπε από τους προηγούμενους».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διαβεβαίωσε ότι «θα ξεκαθαρίσουν τα αρχαιολογικά θέματα την επόμενη εβδομάδα – αυτό είναι το τελευταίο ζήτημα που έχει απομείνει».
Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε «όμως το θέμα είναι και το τι αφήνουν οι επενδύσεις στον τόπο», για να συμπληρώσει: «Είμαστε υπέρ κάθε επένδυσης, που φέρνει χρήματα στην ελληνική οικονομία».
Ο πρώην υπουργός Εργασίας ερωτήθηκε και για το ενδεχόμενο μείωσης φόρων, και απάντησε: «Για να μειωθούν οι φόροι, θα πρέπει να μειωθεί η ανεργία», χωρίς να διευκρινίσει πάντως σε ποιο ποσοστό εκτιμά ότι θα πρέπει να μειωθεί η ανεργία για να προχωρήσουν φορολογικές ελαφρύνσεις.
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων



