
«Κλέβουν» τον πρίγκιπα Χάρι μπροστά στα μάτια του (Βίντεο)
Ο «κλέφτης» ήταν η τρίχρονη Έμιλυ Χένσον και το αντικείμενο που κατάφερε να αποσπάσει από τον πρίγκιπα δεν ήταν τα βασιλικά διαμάντια αλλά μερικά ποπκορν.
Ο πρίγκιπας Χάρι της Μ. Βρετανίας βρίσκεται στον Καναδά για τα ετήσια Invictus Games και το βράδυ της Τετάρτης παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ της χώρας του και της Δανίας στο Τορόντο.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ ήταν απορροφημένος από τη συζήτηση με τον διπλανό του, έπεσε θύμα «κλοπής».
Ο «κλέφτης» ήταν η τρίχρονη Έμιλυ Χένσον και το αντικείμενο που κατάφερε να αποσπάσει από τον πρίγκιπα δεν ήταν τα βασιλικά διαμάντια αλλά μερικά ποπκορν.
Η μικρή Έμιλυ είναι η κόρη του Ντέιβιντ Χένσον, αθλητή στα παιχνίδια Invictus.
Ο Χένσον ήταν αξιωματικός του βρετανικού στρατού ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο Αφγανιστάν το 2011, χάνοντας και τα δυο του πόδια.
Ο Χάρι κατάλαβε, τελικά, τι συνέβαινε στο σνακ του και φρόντισε να παίξει λίγο με τη μικρή πριν της δώσει και άλλα ποπκορν.
Επιμέλεια: Μ.Ε
Independent
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός



