Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιτσιόρλας: Η απόφαση του ΚΑΣ δεν εμποδίζει το έργο στο Ελληνικό

Πιτσιόρλας: Η απόφαση του ΚΑΣ δεν εμποδίζει το έργο στο Ελληνικό

Ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας εμφανίστηκε σίγουρος για την έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό μέσα στο 2018.

Βέβαιος ότι η υλοποίηση του έργου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού δεν θα εμποδιστεί από την όποια απόφαση το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για τον αρχαιολογικό χώρο εμφανίστηκε ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πιτσιόρλας ανέφερε χαρακτηριστικά πως όποια απόφαση και να λάβει το όργανο θα είναι γνωμοδοτική και εφόσον χαρακτηρίσει κάποια περιοχή μέσα στην συγκεκριμένη έκταση «αρχαιολογικού ενδιαφέροντος», αυτό απλά θα σημαίνει πως κατά την πρόοδο των εργασιών θα πρέπει να δοθεί «αυξημένη προσοχή» στην περιοχή αυτή.

«Είχα πει και θα το ξαναπώ», ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει εκδοθεί το ΠΔ και εφόσον έχει δοθεί η άδεια για το καζίνο, «το 2018 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες» συμπλήρωσε, ενώ για το αν υπάρχουν ή όχι αρχαιότητες και τι αξία έχουν αυτές, υποστήριξε πως αυτό θα το αποφασίσουν οι αρχαιολόγοι.

Καταλήγοντας, ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε πως εφόσον το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι το έργο θα γίνει, θα γίνει.

in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024