
Καβγάς Κατεχάκη – Πενταγώνου για ένα στρατόπεδο στην Κω
Σε σύγκρουση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με κατηγορίες για χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ της λεωφόρου Κατεχάκη προς το... Πεντάγωνο εξελίσσεται η παραχώρηση στρατοπέδου στην Κω για δημιουργία κέντρου παραμονής μεταναστών.
Με υπηρεσίες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να μιλούν για… παράτυπη συμφωνία, να μην πληρώνουν το ενοίκιο στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και να υπάρχει ενδοκυβερνητική τριβή για μερικές χιλιάδες ευρώ. Με απειλές των υπηρεσιών του ενός υπουργείου προς το άλλο ότι θα πληρώσουν ποινικές ρήτρες αν συνεχίσουν να είναι… ασυνεπείς.
- Ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα της καριέρας του – Τα 4 άλματα πάνω από τα 8.50μ. και η ισοφάριση του πανελλήνιου ρεκόρ (vids)
- Βερολίνο: Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης – Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Ο Χεζόνια υπογράφει για έναν χρόνο στους Καβαλίερς (pic)
- Η αρχαία ελληνική πόλη στην Κριμαία που μπήκε στη λίστα κινδύνου της UNESCO
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»

