
Ηχούν την Τρίτη οι σειρήνες σε όλη τη χώρα
Οι σειρήνες της Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2017»
Οι σειρήνες συναγερμού της Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2017».
Στις 11 το πρωί και για 60 δευτερόλεπτα θα σημάνει ο συναγερμός αεροπορικής επίθεσης, σε διακοπτόμενο ήχο διαφορετικής έντασης, ενώ στις 11:05 και για 60 δευτερόλεπτα θα σημάνει λήξη συναγερμού, σε συνεχή ήχο σταθερής έντασης.
Στη χώρα μας υπάρχουν εγκατεστημένες συνολικά περίπου 1.700 σειρήνες συναγερμού στα αστικά κέντρα και σε ακριτικές περιοχές, ενώ υπεύθυνος φορέας για τη λειτουργία τους είναι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε συνεργασία με την ΠΣΕΑ (Πολιτική Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών).
in.gr
- Akylas: Η παρ’ ολίγον πτώση στην τελική πρόβα – Τι συνέβη
- Ουκρανικό drone κατέπεσε κοντά σε μονάδες ενέργειας του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια
- Έβερεστ: Χιονοστιβάδα σαρώνει κατασκήνωση βάσης – Ορειβάτες τρέχουν να προστατευτούν
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Τελευταίο παιχνίδι του Βλαχοδήμου με τη Σεβίλλη»
- Φραπέ, σουβλάκι, Μοναστηράκι: Ο Eddie των Iron Maiden το ζει ελληνικά
- Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν ήταν κακοποιημένα» – Τι λέει ο παππούς των τριών παιδιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες