Δεν αρέσει το μούσι στην ομάδα ποδηλασίας του Βελγίου
Τέλος στους χίπστερ ποδηλάτες βάζει μια βελγική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας, απαιτώντας από τους αθλητές της να ξυρίσουν το μούσι τους. Όπως είπε γλαφυρά και ο διευθυντής της ομάδας: «Είμαστε ποδηλατική ομάδα, δεν είμαστε μηχανόβιοι...»
Τελεσίγραφο έστειλε στους αθλητές της μια βελγική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας, απαιτώντας να ξυρίσουν το μούσι, αλλιώς να ψάξουν για άλλη ομάδα.
Όπως το έθεσε γλαφυρά ο διευθυντής της ομάδας: «Είμαστε ποδηλατική ομάδα, δεν είμαστε μηχανόβιοι…»
Ο ίδιος υποστήριξε ότι θέλει να προστατεύσει την αισθητική της ομάδας: «Οι μύξες και τα υπολείμματα φαγητό στο μούσι ενός ποδηλάτη, κατά τη διάρκεια της κούρσας είναι κάτι βρώμικο και ανθυγιεινό».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών