
Βύθιση αμμοληπτικού πλοίου στον Ασπρόπυργο
Το φορτηγό αμμοληπτικό πλοίο «ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ» που βρισκόταν στον όρμο Ασπροπύργου παρουσίασε εισροή υδάτων και βυθίστηκε, προκαλώντας θαλάσσια ρύπανση περίπου 20 τετραγωνικών μέτρων.
Στον πυθμένα της θαλάσσιας περιοχής του Ασπροπύργου έχει επικαθήσει το φορτηγό αμμοληπτικό πλοίο «ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ» το οποίο, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, παρουσίασε εισροή υδάτων.
Αποτέλεσμα ήταν η κάλυψη από τη στάθμη του νερού του μεγαλύτερου μέρους της πλώρης, της πρύμνης και του κυρίου καταστρώματος του πλοίου.
Από τον έλεγχο που έγινε περιμετρικά του πλοίου από στελέχη του Λιμενικού Σώματα, διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση από ελαφρά πετρελαιοειδή χρώματος πράσινου και εκτάσεως περίπου είκοσι τετραγωνικών μέτρων (20m2).
Στο σημείο ήδη έχει ποντισθεί, με μέριμνα του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας, αντιρρυπαντικό φράγμα, ενώ ιδιωτική εταιρεία με τη συνδρομή δύο περιπολικών του λιμενικού ξεκίνησαν εργασίες απορρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή.
in.gr
- Άγιος Δημήτριος: Το νέο στοιχείο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 27χρονου
- Το μήνυμα της Καλαμάτας στον ΟΦΗ: «Το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από όμορφες ιστορίες»
- Διοικητικό Εφετείο: Προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση στις εγκαταστάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας
- Φιλοπάππου: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες και τους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο
- Ο Μπομπ Όντενκιρκ θέλει να θυμάστε ότι «η ζωή είναι μια μάταιη φάρσα – και το μόνο που μένει είναι να γελάς»
- Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο κατά την υποδοχή του ΟΦΗ: Αποθέωση, συνθήματα και ζεϊμπέκικο με την κούπα (vids, pics)
