
Προς παράταση ενός μηνός για την αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων
Παράταση ενός μηνός στην προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων αναμένεται να δώσει άμεσα το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Παράταση ενός μηνός στην προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων αναμένεται να δώσει άμεσα το υπουργείο Οικονομικών.
Την παράταση προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΟΕΕ Κωνσταντίνος Κόλλιας σε ανάρτησή του στο Facebook. Συγκεκριμένα ο κ. Κόλλιας έγραψε ότι: «Μετά από επικοινωνία μου με την αρμόδια υπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου, ενημερώνω ότι επίκειται τροπολογία τις επόμενες ώρες για την παράταση ενός μήνα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων, στο πλαίσιο της οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών».
Σημειώνεται ότι στη ρύθμιση έχουν υπαχθεί περίπου 100.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι έχουν αποκαλύψει εισοδήματα που αγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ. Οι φόροι που βεβαιώθηκαν μέχρι στιγμής φθάνουν τα 500 εκατ. ευρώ.
- LIVE: Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήριο
- Σε στρατιωτική κινητοποίηση οι Χούθι – Έσπασε ο αεροπορικός αποκλεισμός της Υεμένης μετά από 11 χρόνια
- Οι ενδεκάδες στο Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι: Βασικός ο Μέσι (pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Αυστραλία – Αίγυπτος 2-4 στα πέναλτι (κ.δ, παράταση 1-1): Έγραψαν ιστορία και προκρίθηκαν στους «16» οι «Φαραώ»



