
Προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου προστάτη
Το ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ουρολογικών Παθήσεων (25-29 Σεπτεμβρίου 2017), προσφέρει δωρεάν κλινική εξέταση από Ουρολόγο και εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) στην προνομιακή τιμή των 14€.
Το ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ουρολογικών Παθήσεων (25-29 Σεπτεμβρίου 2017), προσφέρει δωρεάν κλινική εξέταση από Ουρολόγο και εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) στην προνομιακή τιμή των 14€.
Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στα Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής, στο τηλ. 210 6502662 (8:00-15:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.
Σημειώνεται ότι η παροχή της δωρεάν κλινικής εξέτασης αφορά συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί το δεύτερο πιο συχνό καρκίνο στους άνδρες και ο προληπτικός έλεγχος είναι καθοριστικός για την έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Συνιστάται σε άνδρες ηλικίας άνω των 45 ετών, εκτός εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό.
Ξένη δημοσίευση
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
