Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή και η “Αγία Ζώνη 2” (βίντεο)
Σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε η ιστοσελίδα «parapolitika.gr», ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, φέρεται να έδωσε το «παρών» σε γιορτή που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη 2», Θεόδωρος Κουντούρης.
Σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε η ιστοσελίδα «parapolitika.gr», ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, φέρεται να έδωσε το «παρών» σε γιορτή που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη 2», Θεόδωρος Κουντούρης. Ως γνωστόν, η βύθιση του εν λόγω πλοίου προκάλεσε τη μεγάλη ρύπανση στον Σαρωνικό. Ο υπουργός Ναυτιλίας φαίνεται, στο βίντεο που δημοσιεύουν τα «parapolitika.gr», να χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ το έχει αναρτήσει η σύζυγος του πλοιοκτήτη, η Ελένη Κουντούρη, στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook. Αναμένεται η αντίδραση από την πλευρά του υπουργού Ναυτιλίας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).