Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» από Γεννηματά σε αναβολή των εκλογών της Κεντροαριστεράς

«Όχι» από Γεννηματά σε αναβολή των εκλογών της Κεντροαριστεράς

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστηρίζει ότι δεν συντρέχει λόγος καθυστέρησης της εκλογικής διαδικασίας, ενώ συμπληρώνει πως δεν θα πρέπει να συζητηθεί το ζήτημα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, αφού δεν μπορεί να υποστηριχθεί τεχνικά.

Τη διαφωνία της στο ενδεχόμενο μετάθεσης των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εκφράζει η Φώφη Γεννηματά, απαντώντας στο αίτημα του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Νίκου Αλιβιζάτου, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι συνεννοήσεις με τις εταιρείες που θα αναλάβουν τη διεκπεραίωση του εγχειρήματος.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως δεν συντρέχει λόγος καθυστέρησης και τονίζει ότι από την ορθή ανάγνωση των επιστολών των τριών μεγάλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας δεν προκύπτει λόγος αναβολής των εκλογών. «Θέμα αναβολής των εκλογών έχει θέσει μόνο η Vodafone που η προσφορά της σε κάθε περίπτωση είναι απαγορευτική. Δεν τεκμηριώνεται από πουθενά η ανάγκη αναβολής των εκλογών. Αντίθετα, πολιτικά η παράταση της εσωστρέφειας δημιουργεί κινδύνους» σημειώνει η κ. Γεννηματά.

Παράλληλα, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπογραμμίζει πως δεν θα πρέπει να συνεχιστεί η συζήτηση για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία, μιας και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δηλώνουν ότι δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φερεγγυότητά της.

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024