
Συγκέντρωσαν τις υπογραφές για την Κεντροαριστερά οι Μανιάτης και Πόντας
Τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ νωρίτερα τις είχε συγκεντρώσει και ο Απόστολος Πόντας.
Μπορεί η διαδικασία της εκλογής ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να μην έχει ακόμα καθοριστεί, λόγω των δυσκολιών στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, ωστόσο οι υποψήφιοι συνεχίζουν το έργο τους και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους απέναντι στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Μια από αυτές, όπως είχαν από κοινού υπογράψει οι υποψήφιοι, είναι η συλλογή περισσότερων από 1.000 υπογραφών από επτά διαφορετικές περιφέρειες της χώρας, με τους Γιάννη Μανιάτη και Απόστολο Πόντα να καταθέτουν το «φάκελό» τους στην Επιτροπή.
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός κατέθεσε 1.250 υπογραφές από όλες τις περιοχές της χώρας, με περισσότερες από 50 υπογραφές ανά περιφέρεια, ενώ κατέθεσε και υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού.
Ο κ. Μανιάτης εξέφρασε παράλληλα την εμπιστοσύνη του στην Επιτροπή για την τελική επίλυση όλων των τεχνικών θεμάτων για μια διαφανή διαδικασία.
Παράλληλα, τις απαραίτητες υπογραφές συγκέντρωσε και κατέθεσε στην Ανεξάρτητη Επιτροπή και ο Απόστολος Πόντας.
in.gr
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s