Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περισσότερα από τα μισά γκολ της Μπάρτσελόνα έχει βάλει ο Μέσι

Περισσότερα από τα μισά γκολ της Μπάρτσελόνα έχει βάλει ο Μέσι

Τέσσερα γκολ για μία ακόμα φορά από τον Λιονέλ Μέσι, στην ευρεία νίκη (6-1) της Μπαρτσελόνα επί της Εϊμπάρ. Κάτι που κατάφερε για τέταρτη φορά με την Μπαρτσελόνα, αλλά πρώτη από τον Ιανουάριο του 2013, ενάντια στην Οσασούνα. Ο αργεντινός σούπερ σταρ είναι κάτι παραπάνω από τη μισή... Μπαρτσελόνα φέτος αφού έχει σκοράρει περισσότερα από τα μισά τέρματα της ομάδας του!

Τέσσερα γκολ για μία ακόμα φορά από τον Λιονέλ Μέσι, στην ευρεία νίκη (6-1) της Μπαρτσελόνα επί της Εϊμπάρ. Κάτι που κατάφερε για τέταρτη φορά με την Μπαρτσελόνα, αλλά πρώτη από τον Ιανουάριο του 2013, ενάντια στην Οσασούνα. Οι Καταλανοί είναι στο +7 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που αγωνίζεται την Τετάρτη με την Μπέτις, και έχει πέντε νίκες στα πέντε πρώτα ματς κάτι που δεν είχε συμβεί από το 2013.

Όμως σημείο αναφοράς όλων των συζητήσεων είναι ο Λιονέλ Μέσι, που έχει σημειώσει πάνω από το 50% των γκολ της Μπαρτσελόνα, 12 στα 21 συνολικά και 9 στα 17 στη La Liga. Ποτέ πριν στις 13 σεζόν με την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε ξεκινήσει τόσο δυνατά.

Το 2017 σημείωσε 43 γκολ σε 40 παιχνίδια. Με την Αργεντινή, τα πράγματα είναι διαφορετικά, με μόλις 2 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια της, με την αθλητική εφημερίδα Olé, να έχει πρώτο θέμα, με αφορμή και την παρουσία του Χόρχε Σαμπαόλι στις εξέδρες του Camp Nou: «Άφησε μερικά γκολ για την εθνική ομάδα, ιδιοφυΐα!»

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τα 300 γκολ στο Camp Nou (302) και έφτασε στη δεύτερη θέση τον Άγγλο Τζίμι Γκριβς σε ένα μόνο πρωτάθλημα ανάμεσα στα πέντε κορυφαία (Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία) με 357 γκολ. Μόνο ο Γκερντ Μίλερ, με 365, παραμένει μπροστά του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024