
Τζανακόπουλος: Επικοινωνιακό κρεσέντο από Μητσοτάκη
Για επικοινωνιακό κρεσέντο κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, από το βήμα της Βουλής.
Για επικοινωνιακό κρεσέντο κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο κυβερνητικός
εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την κίνηση του Κυριάκου
Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη
Κουρουμπλή, από το βήμα της Βουλής.
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι -όπως φάνηκε και στη ΔΕΘ- τον ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο επικοινωνία και όχι η ουσία.
«Ο κ. Μητσοτάκης κάθε φορά ζητά την παραίτηση των υπουργών, η συζήτηση αυτή δεν έχει κανένα νόημα» σημείωσε.
Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει δυσαρέσκεια στο Μαξίμου στο πρόσωπο του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, απάντησε πως όλοι οι υπουργοί βρίσκονται στην καθημερινή κρίση του πρωθυπουργού και έχουν την εμπιστοσύνη του, ωστόσο προσέθεσε πως είναι στο χέρι του πρωθυπουργού να τους αλλάξει όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κυβέρνηση ασχολείται με την ουσία, δηλαδή με την αποκατάσταση του περιβάλλοντος, καθώς και με την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες βυθίστηκε το «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Ο ίδιος δεν σχολίασε τις συλλήψεις για λαθρεμπόριο καυσίμων από το δεξαμενόπλοιο «Lassea» που πραγματοποιούσε μέχρι χθες την απάντληση καυσίμων από το «Αγία Ζώνη ΙΙ».
- Στους Σίξερς θα συνεχίσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! – Υπέγραψε για δύο χρόνια (pic)
- Τραγωδία στην Πορτογαλία: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – Εμεινε για οκτώ ώρες ξεχασμένο σε σχολικό
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης
