
Αμετακίνητος για το κλίμα ο Μακρόν
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υποστηρίζει πως δεν θα υποχωρήσει σε τίποτα από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, εκφράζοντας τη λύπη του για την απόφαση των ΗΠΑ.
Την ανυποχώρητη στάση που θα κρατήσει στο ζήτημα του κλίματος υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Λίγο πριν την προγραμματισμένη ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο κ. Μακρόν σημείωσε πως «δεν θα υποχωρήσει σε τίποτα από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα», εκφράζοντας ωστόσο την απογοήτευσή του για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ.
«Λυπάμαι για την αμερικανική απόφαση» να αποχωρήσουν από τη συμφωνία, τόνισε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους από την έδρα της γαλλικής αποστολής, προσθέτοντας πως συνεχίζει τον διάλογο με τον πρόεδρο Τραμπ «διότι είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα κατανοήσει πως το συμφέρον του, το συμφέρον των Αμερικανών, είναι να συμμετέχουν στη συμφωνία του Παρισιού».
in.gr
- Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κομμένα δέντρα, πλημμυρισμένοι δρόμοι, χιλιάδες κεραυνοί
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ένα εκκλησάκι για τα θύματα»: Τι μάθαμε για το μπάζωμα στα Τέμπη από την παραπομπή Τριαντόπουλου-Αγοραστού
- The Expla-in Project | Mobbing: Η «ψυχολογική τρομοκρατία» στις ζωές γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στην Ελλάδα
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το παράδειγμα με το στυλό που εξηγεί τα όρια των «έξυπνων μηχανών»
- «Είμαι περήφανη παρθένα» – Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ τραγουδάει, κάνει σπαγκάτο, δεν φέρει καμία ευθύνη



