
Δωρεάν σεμινάριο για γονείς με θέμα «Διάβασμα & ρόλος/εμπλοκή γονέων»
Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του Μαζί για το Παιδί διοργανώνει δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Διάβασμα και ρόλος/εμπλοκή γονέων», την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου (18:00-20:00).
ΤοΣυμβουλευτικό Κέντρογια γονείς, παιδιά και εφήβουςτου Μαζί για το Παιδίδιοργανώνει δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Διάβασμα και ρόλος/εμπλοκή γονέων», την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου (18:00-20:00).
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς διεξάγεται το συγκεκριμένο σεμινάριο όπου θα διερευνηθούν τρόποι καλύτερου προγραμματισμού και οργάνωσης του διαβάσματος των παιδιών.
Σκοπός του σεμιναρίουείναι να συζητηθούν λειτουργικοί τρόποι εμπλοκής των γονέων στη διαδικασία της μάθησης με στόχο την ενίσχυση της αυτονομίας και της αυτοεκτίμησης των παιδιών.
Πληροφορίες: στην Τηλεφωνική Γραμμή 115 25 ή στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr
Χώρος Διεξαγωγής: Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).
health.in.gr
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
- Νεαρή influencer φυλακίστηκε στην Τουρκία για «άσεμνο περιεχόμενο» στα κοινωνικά δίκτυα
- Αναφορές για εκρήξεις στο Ιράν – Εκκενώνονται δυτικές πρεσβείες στην Τεχεράνη και μείωση προσωπικού


