Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμίνης και Μανιάτης: Βλάπτει  η συζήτηση για την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Καμίνης και Μανιάτης: Βλάπτει η συζήτηση για την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Η συνέχιση της δημόσιας συζήτησης για διαδικαστικά θέματα βλάπτει τη δημοκρατική παράταξη τονίζει ο Γιώργος Καμίνης, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης τονίζει ότι θα έπρεπε, αντί για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, να συζητούμε για την πολιτική και το μέλλον της πατρίδας μας.

Η συνέχιση της δημόσιας συζήτησης για διαδικαστικά θέματα βλάπτει τη δημοκρατική παράταξη τονίζει ο Γιώργος Καμίνης, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης τονίζει ότι θα έπρεπε, αντί για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, να συζητούμε για την πολιτική και το μέλλον της πατρίδας μας.

«Η συνέχιση της δημόσιας συζήτησης για διαδικαστικά θέματα βλάπτει τη δημοκρατική παράταξη, που για το εγχείρημα έχει ως εγγύηση το κύρος της επιτροπής Αλιβιζάτου, αλλά και την ίδια την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία», σχολίασε ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, για το ζήτημα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το οποίο βρίσκεται σε κρίσιμη φάση, στην επεξεργασία του από την επιτροπή Αλιβιζάτου.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι «τo να προκαταβάλλεται με ημιεπίσημες ανακοινώσεις η αποτυχία της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας δεν ταιριάζει στις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνευθύνης των υποψηφίων».

«Η διαδικασία για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν επιτρέπεται να εξελιχθεί σε αναμέτρηση μηχανισμών. Επιβάλλεται να είναι αναμέτρηση ιδεών, προτάσεων, επιχειρημάτων για το αύριο των πολιτών και της πατρίδας», δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, με αφορμή τις διαφωνίες για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία.

«Είναι παραλογισμός…»

Ο κ. Μανιάτης τονίζει ότι «από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, τόνισα ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της επιτροπής Ν. Αλιβιζάτο, καθώς και ότι η ψηφοφορία θα πρέπει να διεξαχθεί και ηλεκτρονικά, ιδιαίτερα με απρόσκοπτη την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία στη μέγιστη δυνατή έκταση», ώστε να διευρυνθεί η συμμετοχή της κοινωνίας, για την εμβάθυνση της δημοκρατίας.

Αναφέρει ότι είναι παραλογισμός, ένα μήνα μετά, «αντί να συζητούμε για την πολιτική και το μέλλον της πατρίδας, να υπάρχουν επιφυλάξεις για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, όταν η τεχνολογία δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα θέματα».

Ο Γιάννης Μανιάτης καταλήγει: «Ας αντιπαρατεθούν επιτέλους οι ιδέες και οι προτάσεις, για να αποδείξουμε ότι μας αφορούν τα μεγάλα και όχι τα μικρά. Για να ξαναδώσουμε προοπτική στον τόπο μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024