Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναβάρο: «O τελευταίος αγώνας μου με τη φανέλα της Εθνικής»

Ναβάρο: «O τελευταίος αγώνας μου με τη φανέλα της Εθνικής»

Ο «μικρός» τελικός του Ευρωμπάσκετ 2017, απέναντι στη Ρωσία, θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τη φανέλα της εθνική Ισπανίας. Ο αρχηγός της “seleccion” μιλώντας στις κάμερες των ισπανικών ΜΜΕ, στη μεικτή ζώνη του Σινάν Ερντέμ, μία ημέρα πριν τον «μικρό» τελικό, με τη Ρωσία, έριξε τη... βόμβα: «Αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας μου με τη φανέλα της εθνικής».

Ο «μικρός» τελικός του Ευρωμπάσκετ 2017, απέναντι στη Ρωσία, θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τη φανέλα της εθνική Ισπανίας. Ο αρχηγός της “seleccion” μιλώντας στις κάμερες των ισπανικών ΜΜΕ, στη μεικτή ζώνη του Σινάν Ερντέμ, μία ημέρα πριν τον «μικρό» τελικό, με τη Ρωσία, έριξε τη… βόμβα: «Αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας μου με τη φανέλα της εθνικής».

Τότε, κάτι πρωτόγνωρο συνέβη! Οι συμπαίκτες του στην εθνική ανδρών, ο Παού Γκασόλ, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Ρίκι Ρούμπιο, ο Μαρκ Γκασόλ, ο Σαν Εμετέριο, άρχισαν να χειροκροτούν θερμά, να φωνάζουν μπράβο, επιδοκιμάζοντας τον «θρύλο» του ισπανικού μπάσκετ και της Μπαρτσελόνα, τον άνθρωπο των ρεκόρ.

Αιφνιδιάστηκαν μάλιστα οι εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς είχαν στραμμένη την προσοχή και τα μικρόφωνα στον «Χουάνκι» και δεν είχαν αντιληφθεί πως από πίσω τους ήταν συγκεντρωμένοι οι Ισπανοί διεθνείς, εν αναμονή της… δυσάρεστης είδησης για το ισπανικό μπάσκετ.

«Θέλημα Θεού ν’ ανέβει ο Ναβάρο στο βάθρο» δήλωσε εν συνεχεία ο Ρίκι Ρούμπιο για το τέλος που θέλει αυτός και οι συμπαίκτες του να κάνουν δώρο στον αρχηγό τους. Την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου απέναντι στη Ρωσία.

«Είναι αυτό που του αρμόζει! Είναι ένας παίκτης μοναδικός, που δεν θα ξαναγίνει, δεν θα επαναληφθεί και οφείλουμε να τον αποχαιρετίσουμε όπως είναι το θέλημα Θεού, ανεβαίνοντας στο βάθρο,» είπε συγκινημένος ο Ρίκι Ρούμπιο.

Αν δε, την Κυριακή (17/9, 21:30) ο Ναβάρο σημειώσει 4 πόντους θα θέσει εκτός των 12 πρώτων στον πίνακα των σκόρερ σε Ευρωμπάσκετ τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024