
Στις 15 Σεπτεμβρίου το Καρδιολογικό Συνέδριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Στα Ιωάννινα, από τις 15 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί τοΕτήσιο Εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων».
Στα Ιωάννινα, από τις 15 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Εκπαιδευτικό Καρδιολογικό Συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων».
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Περιφερειακό Καρδιολογικό Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας και τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας: Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης – Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας – Καρδιακής Ανεπάρκειας.
Το συνέδριο -όπως κάθε χρόνο- τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η συμμετοχή αναμένεται να ανέλθει σε πάνω από 350 συνέδρους από ολόκληρη την Ελλάδα.
Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή, κλινική αρρυθμιολογία και άλλα.
Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στη καθημέρα κλινική πράξη από τους 100 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες ειδικούς στα θέματα αυτά.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Epirus Palace και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 08.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 στη 12.30.
health.in.gr
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου στον Δενδροπόταμο
- Σύρος: «Άρπαξα το μαχαίρι με το οποίο έτρωγα και της επιτέθηκα» – Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι


