Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Η Φώφη Γεννηματά υπογραμμίζει πως δεν θα αποδεχθεί τυχόν φιάσκο στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή νέας ηγεσίας στην Κεντροαριστερά, θέτοντας προ των ευθυνών τους όλους όσοι υποστηρίζουν την ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Σαφές μήνυμα πως δεν θα αποδεχθεί τυχόν φιάσκο στη διαδικασία της εκλογής ηγεσίας στην Κεντροαριστερά, στέλνει το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Χρήστου Δρούζια στα «Παραπολιτικά», το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας βρίσκεται πρώτο στις συζητήσεις στη Χαριλάου Τρικούπη, την ώρα που η «επιτροπή» Αλιβιζάτου αναζητά μια κοινά αποδεκτή λύση.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί το βασικό αγκάθι, σχεδόν σε όλες τις συνεδριάσεις της επιτροπής, με τις δύο πλευρές να παραμένουν αμετακίνητες στις θέσεις τους. Τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης, όσο και οι Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Ραγκούσης και Γιάννης Μανιάτης έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ενώ από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά έχει τη δική της «κόκκινη γραμμή», την παραλαβή κωδικού από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, ώστε να έχουν διασταυρωθεί τα στοιχεία του και έτσι να έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει από τον υπολογιστή του, στις 5 και τις 12 Νοεμβρίου.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024