
Το μέλλον της Ε.Ε. στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα – Όρμπαν
Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Ουγγαρίας είχαν συζήτηση για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, με την ελληνική κυβέρνηση να σημειώνει πως η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα.
Στη Βουδαπέστη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.
Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα που άπτονται με το μέλλον της Ευρώπης, με τους δύο πρωθυπουργούς να ανταλλάσουν απόψεις για τις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και τη σημασία της ευρωπαϊκής τους προοπτικής, τις εξελίξεις στο θέμα της Τουρκίας και γενικότερα τις σχέσεις της Ε.Ε. με τρίτες χώρες, καθώς και για τους τομείς της ευρωπαϊκής ασφάλειας και άμυνας.
Παράλληλα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν την καθιέρωση διαλόγου των βαλκανικών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες του Βίζενγκραντ (Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία και Σλοβακία).
in.gr
- Συμφωνία Άρσεναλ και Ατλέτικο για τον Άλβαρες, σε άλλη ομάδα θέλει να πάει ο παίκτης! (pic)
- Η Διώρυγα του Παναμά μειώνει τις διελεύσεις λόγω Ελ Νίνιο
- Ο Τζέικομπ Ελόρντι πέρασε δύο μέρες σε ένα φέρετρο με φίδια για την τελική του σκηνή στο Euphoria
- Τρανσφοβική επίθεση στη Ρόδο από τρεις άνδρες σε 24χρονη από την Βραζιλία και την φίλη της
- «Τέλος» στην καταστροφή απούλητων ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων
- ΠΑΟΚ: «Οσμάν μέρα πρώτη» – Το βίντεο της ΚΑΕ για την πρώτη μέρα του Τούρκου φόργουορντ στον «δικέφαλο»


