
ΤΑΙΠΕΔ: Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για τη short list του ΔΕΣΦΑ
Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ δεν έλαβε απόφαση την Τρίτη για τους επενδυτές που θα περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την πώληση ποσοστού 66% της ΔΕΣΦΑ, είπε στο Reuters πηγή με γνώση του θέματος. Όπως εξήγησε τα μέλη του ΔΣ διαπίστωσαν ότι ήθελαν περισσότερες διευκρινίσεις από τους συμβούλους και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες.
Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ δεν έλαβε απόφαση την Τρίτη για τους επενδυτές που θα περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την πώληση ποσοστού 66% της ΔΕΣΦΑ, είπε στο Reuters πηγή με γνώση του θέματος.
Η πηγή είπε ότι το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε την Τρίτη για να αποφασίσει ποιοι πληρούν τα κριτήρια για να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές, αλλά δεν κατέληξε σε απόφαση και ζήτησε διευκρινιστικά στοιχεία από τους συμβούλους.
Οι πληροφορίες θέλουν το Συμβούλιο να αποφασίζει τις επόμενες ημέρες.
Σημειώνεται ότι έξι σχήματα είχαν υποβάλει ενδιαφέρον για την πώληση ποσοστού 66% της ΔΕΣΦΑ.
- Η πρόβλεψη της Οpta: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pic)
- Αμαλιάδα: Επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας – Τι ερευνούν οι Αρχές
- «Ραγδαία ενίσχυση» του El Niño και ακραία καιρικά φαινόμενα: Πότε θα χτυπήσει την Ευρώπη;
- Τα καρφιά του Σβιντέρσκι για τον Μπενίτεθ και το μέλι για τον Λουτσέσκου
- Η Σίντι Λόπερ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για μια παρεξήγηση 40 ετών
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Pegasus, Predator και τα ερωτήματα πληθαίνουν μετά τις αποκαλύψεις για τον Κούλογλου

