Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μητσοτάκης: Να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας

«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο έχει γεννηθεί μετά το 2000. Γι' αυτήν τη γενιά κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με μαθητές και μαθήτριες.

«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο έχει γεννηθεί μετά το 2000. Γι’ αυτήν τη γενιά κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με μαθητές και μαθήτριες.

Ενώ σε εκτενέστερη ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:
«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά. Γι’ αυτήν τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της. Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη».

Και συμπλήρωσε πως «η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας. Θα είναι μία βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας, που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας. Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024