
Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι διανομείς φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης.
Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι διανομείς φαγητού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης. Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται η εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, η πλήρης ασφάλιση για όλους, η πληρωμή δώρων, επιδόματος αδείας, υπερωριών και προσαυξήσεων και η χορήγηση επιδόματος επικινδυνότητας.
Χθες, Παρασκευή, διαμαρτυρία πραγματοποίησαν στους χώρους της 82ης ΔΕΘ, εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.
«Υπήρξε μια ομάδα συνδικαλιστικών στελεχών που μπήκε στο χώρο της ΔΕΘ προσπαθώντας να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό» επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ, Πέτρος Κετικίδης και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει τρεις φορές ραντεβού με τον κ. Τσίπρα.
«Συμμετέχουμε στην απογευματινή κινητοποίηση των συνδικάτων στο άγαλμα του Βενιζέλου. Θα διαδηλώσουμε με κορύφωση στη νότια πύλη της έκθεσης», πρόσθεσε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναγιώτης Τζαννετάκης: Ήθος, ευπρέπεια και γνώσεις
- «Συνάντηση του Καρέτσα με τη Ντόρτμουντ»
- ΠΟΥ: Πέντε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο
- Πρώην στέλεχος της OpenAI περιγράφει πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με το σπέρμα του Μασκ
- «Ψηλά το κεφάλι, τα μάτια μονάχα στον στόχο»: Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει Game 4 με Βαλένθια
- Μπιενάλε Βενετίας: Διαμαρτυρία Pussy Riot και Femen έξω από το ρωσικό περίπτερο για την επιστροφή της Ρωσίας


