Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πιο σημαντικό το ματς με τη Ξάνθη» είπε ο Χάσι

«Πιο σημαντικό το ματς με τη Ξάνθη» είπε ο Χάσι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, χαρακτήρισε πιο σημαντικό τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη και σημειώσε πως οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν σε αυτόν και να ξεχάσουν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το Champions League. Ο Χάσι συμπεριέλαβε στην αποστολή όλες τις νέες μεταγραφές της ομάδας, καθώς και τον Εμενίκε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποχαιρέτησε τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, χαρακτήρισε πιο σημαντικό τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη και σημειώσε πως οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν σε αυτόν και να ξεχάσουν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το Champions League.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χάσι στο συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό NOVA:

«Για εμένα, ο αγώνας της Ξάνθης είναι ο πιο σημαντικός. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως με έχουν ενημερώσει, παραδοσιακά ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα εκεί. Είδα δύο φορές την Ξάνθη και είχε δύο πρόσωπα. Στον πρώτο αγώνα με τη Λαμία δεν ήταν καλό. Στο δεύτερο αγώνα με τον Πλατανιά ήταν φανταστικό, με πολύ κίνηση και πολύ επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση», τόνισε ο Χάσι και συμπλήρωσε:

«Έτσι, νομίζω πως θα έχουμε δύσκολο αγώνα. Έχω μιλήσει ήδη στην ομάδα μου. Κανένας δεν πρέπει να σκέφτεται τη Σπόρτινγκ. Το καλύτερο για εμάς είναι να τα δώσουμε όλα για την Ξάνθη. Για εμένα, αυτή η διοργάνωση είναι πιο σημαντική από όλες τις άλλες. Ο πρώτος μας αγώνας είναι με την Ξάνθη και αυτός είναι ο πιο σημαντικός».

Η αποστολή για τη Ξάνθη

«Πάνοπλος» θα παίξει στη Ξάνθη το Σάββατο ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Μπέσνικ Χάσι συμπεριέλαβε στην αποστολή τις νέες μεταγραφές, (Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Προτό), αλλά και τον Εμενίκε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο τραυματίας Ταχτσίδης.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ζντιέλαρ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024