Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ακρωτήρι Βρόντου Ιου μεταφέρθηκε το Blue Star Patmos

Στο ακρωτήρι Βρόντου Ιου μεταφέρθηκε το Blue Star Patmos

Στο Ακρωτήρι Βρόντου Ίου για ασφαλή αγκυροβόληση μεταφέρθηκε το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «BLUE STAR PATMOS» το οποίο αποκολλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης παρουσία περιπολικού σκάφους Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του επιβατηγού - τουριστικού σκάφους «Όνειρο» με επιβαίνοντες τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. και τον Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής Ίου.

Στο Ακρωτήρι Βρόντου Ίου για ασφαλή αγκυροβόληση μεταφέρθηκε το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «BLUE STAR PATMOS» το οποίο αποκολλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης παρουσία περιπολικού σκάφους Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής και του επιβατηγού – τουριστικού σκάφους «Όνειρο» με επιβαίνοντες τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ –ΕΛ.ΑΚΤ. και τον Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής Ίου.

Στην περιοχή παραμένουν τέσσερα ρυμουλκά και το δεξαμενόπλοιο «ΑΚΤΑΙΑ ΟΕΣΑΡΒΗ» για παροχή συνδρομής εάν απαιτηθεί.
Παράλληλα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ –ΕΛ.ΑΚΤ. διενεργεί τακτικούς ελέγχους στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή αγκυροβολίας του πλοίου προκειμένου να επιθεωρηθούν όλες οι παρακείμενες ακτές για τυχόν ύπαρξη ρύπανσης.
Ειπλέον το επιβατηγό – καταμαράν Sea Jet 2 που είχε προσκρούσει στο λιμένα Καμάρων Σίφνου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών προσωρινής στεγανοποίησης ρήγματος που εκτελέστηκαν παρουσία στελεχών του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Μήλου, εκτέλεσε μεμονωμένο πλου, κενό επιβατών, με προορισμό την επισκευαστική ζώνη Περάματος (Ναυπηγείο ΑΤΛΑΣ) όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024