Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Τόκιο
Αεροσκάφος των ιαπωνικών αερογραμμών (JAL) πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χανεντα του Τόκιο, λίγο μετά την απογείωσή του. Βίντεο δείχνει την εκδήλωση φωτιάς σ' έναν από τους κινητήρες, αμέσως μετά την απογείωση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διερεύνηση για το συμβάν.
Αεροσκάφος των ιαπωνικών αερογραμμών (JAL) πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χανεντα του Τόκιο, λίγο μετά την απογείωσή του.
Η αναγκαστική προσγείωση αποδίδεται στην απορρόφηση πτηνού από έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους Boeing 777, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας.
Δεν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των 248 επιβατών και μελών του πληρώματος, σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο.
Βίντεο δείχνει την εκδήλωση φωτιάς σ’ έναν από τους κινητήρες, αμέσως μετά την απογείωση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διερεύνηση για το συμβάν.
Το αεροπλάνο πετούσε με προορισμό τη Νέα Υόρκη, έχοντας 233 επιβάτες και 15 μέλη πληρώματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Το… δώρο του Ερντογάν στους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Γιατί ο Στάρμερ δεν το πήρε μαζί του
- Άργος: Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής οι 13 κάλυκες και οι τρύπες από σφαίρες στον τοίχο – Βίντεο από το σημείο
- Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Επεισοδιακή παράσταση στο Κιλκίς λόγω μιας ακρίδας
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- Θεσσαλονίκη: «Πειραγμένος» μετρητής σε μονοκατοικία στον Εύοσμο – Συνελήφθη 36χρονος
- Η Meta δοκιμάζει έξυπνα γυαλιά που καταγράφουν κάθε στιγμή του χρήστη
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442